Sevgili Selimiyeliler,

 

60.ncı yıl kutlamamızı bu yıl bir başka çoşku ve heyecan için Kutlama Komitesi olarak  hazırlamaya çalışıyoruz.

 

Bu çerçevede dün (27 Kasım Salı)  Ordu Komutanlığı’na giderek, Ordu Komutanı ve Kurmay Başkanı ile görüştük:

 

1.       27 Nisan 2019 Cumartesi Selimiye Kışlası etkinliği ve 28 Nisan 2019 otobüslere İznik’e gezi yapma planımızın onayını aldık ve size duyurma imkanını bulduk.

2.       İstanbul dışından gelecek hak sahipleri için Fenerbahçe Orduevi’nden 110 oda talebinde bulunduk. Karşılanabileceği söylendi.

3.       Bu yılın süprizi hazırladığımız 60.ncı Yıl Marşımızı kendilerine dinlettik, beğenildi  ve bu yıl Ordu Bandosu’nun çalabilmesi onayını aldık.Bu yönde koordinasyon içinde olacağız.

4.       Hazırlıkların koordinasyonu ile ilgili diğer hususlar üzerinde Ordu ile mutabakat sağladık.

 

Bu durumda bu gün itibarı ile sizlerden katılım taleplerinizi almak için harekete geçiyoruz. Bu yıl minimum 300 Selimiyeli gelmeli… Taleplerinizi Aralık 2018 sonuna kadar bilgi maksatlı toplayacak ve bu bilgilere göre maliyetleri hesaplayarak sizlerin hangi hesaba ne kadar para yatırmanız gerektiğini duyuracağız. Bunu en geç Ocak 2019 ortası yapmak istiyoruz. Daha sonra her şey geç ve karmaşık oluyor.

 

Sizler katılım taleplerinizi geçmiş yıllarda olduğu gibi Devre Temsilcilerinize veya bana yapabileceksiniz.

 

Katılım Taleplerinde belirtmeniz gereken hususlar şunlardır:

 

·         KEP: Ilk defa gelen Selimiyeli arkadaşımıza ücretsiz vereceğiz. Bunun yanında istiyenler ücretli kep talebinde bulunabileceklerdir.

·         SAO ROZETİ: Daha önce vermediklerimize ücretsiz vereceğiz. Artanları etkinlik günü ücreti mukabili satışa çıkarabiliriz.

·         Fenerbahçe Ordu Evi Geceleme: Kalabilme hakkı olanlara talep ve para yatırma sırasına göre tahsis edeceğiz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bir günlük bedeli sizlerden öncelikle isteyebiliriz. Geceleme için girişler  26 Nisan Cuma günü olacak , Çıkışlar 29 Nisan Pazartesi sabahıdır. Söz vermiyoruz ama özel ve gerekli taleplerinizi Orduevi Md.lüğü ile konuşarak bu yıl da karşılamaya çalışacağız.

·         27 Nisan Cumartesi etkinliğine katılım: Selimiyeliler kaç kişi katılmak istediklerini belirteceklerdir. ( Selimiyeliler beraberlerinde Selimiyeli olmayan asker Devre arkadaşlarını da getirebilirler)

·         27 Nisan Otobüsünden istifade: FOE’den kalkıp ayni yere dönecek otobüslere binme için kaç kişi bilgisi ile talep yapacaksınız

·         28 Nisan Pazar İznik Gezisi: Selimiyeliler kaç kişi katılmak istediklerini belirteceklerdir )    ( Selimiyeliler beraberlerinde Selimiyeli olmayan asker Devre arkadaşlarını da getirebilirler)

·         28 Nisan İznik Otobüsünden istifade: FOE’den kalkıp ayni yere dönecek otobüslere binme için kaç kişi bilgisi ile talep yapacaksınız. (İZNİK GEZİSİNE OTOBÜSE BİNMEDEN KATILMAK İSTİYENLER DE BİZE TALEP DE BULUNACAKLARDIR. BUNLARIN STATÜSÜNÜ SONRA DETAYLANDIRACAĞIZ)

·         FLASH BELLEK TALEBİ: Bu yıl ücreti mukabili vereceğimiz flash bellek içinde   1. Anılar  2. 60.ncı Yıl Marşı ve 3. Etkinliklerin Ordu Komutanlı tarafından çekilen fotoğrafları ve videosu) bulunacaktır.

·         ALBÜM: 1960 yılına ait albüm ücretli verilecektir. Bunun için taleplere göre çoğaltma yapılacaktır.

 

Katılım taleplerinizi bekliyoruz.

Bilgilerinize sunarım.

 

Ercan ERTÜRETEN

Kutlama Komite Başkanı

0533 473 0896

eertureten@otokar.com.tr